TOKAJ ÜDÜLŐ Olcsó szállás Olcsó árak Tokaj Hegyalja

Házirend:

Minden kedves vendég, aki ellátogat hozzánk, be kell tartania a házirendet, amit a pihenés megkezdése elején az ingatlan gondnoka ismertet illetve olvasható a házirend szabályzatban.

A Tokaj Üdülő területén csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak.

Zenélni csak a házhoz tartozó mini hifitoronnyal lehetséges (USB és CD). És csak az erre kijelölt helyen lehet használni. Csak olyan hangosan lehet a zenét hallgatni, hogy a következő szinten ,ne lehessen hallani a zenét.

A Tokaj Üdülőközpont területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés, grillezés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani!

Az épületben tilos a dohányzás!

Kérjük Önöket, hogy a Tokaj Üdülőközpont külső és belső helységeit tartsák tisztán.

Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a vendégház vezetőjénél, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után. A kártérítés összegét mindenesetben a tulajdonos határozza meg.

A sportpályákat, sporteszközöket mindenki a saját felelősségre veheti igénybe. A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.

A csoportokért a csoportvezetőik felelnek.

A Vendégház felszereléseit a területről kivinni, a szobákat átrendezni szigorúan tilos!

Kérjük a szemetelés mellőzését!

Nem megfelelően használt eszközök tönkretételét köteles a károkozó megtéríteni. Az árakat a tulajdonos határozza meg.

Kérjük Kedves Vendégeinket tartsák be a házirendet, annak érdekében hogy minden vendégünk jól érezze magát és szívesen térjen vissza hozzánk!

A szállás elfoglalás napján kérem hívjanak, körülbelül mikor érkeznek.

Bodrogzug Vendégház - 3910 Tokaj, Bodrogkereszturi út. 3. Tel: 0036(30)475/3885 E-mail: info@tokajudulo.hu