Bodrogzug Vendégház

Étkezés

Bodrogzug Vendégház

3910 Tokaj, Bodrogkereszturi út. 3.

Felszerelt konyha várja a vendégeinket, amit szabadon használhatnak.

Köszönjük, hogy érdeklődsz vendégházunk étkezési lehetőségei iránt! Vendégházunk büszkén kínál kényelmes és otthonos szálláslehetőséget, valamint kiváló étkezési opciókat. A vendégházunkban található jól felszerelt konyha lehetővé teszi, hogy saját étkezéseidet elkészítsd és élvezd a ház nyugodt légkörében.

A konyha modern eszközökkel és berendezésekkel van ellátva, ideális helyszín a házi főzéshez és ételkészítéshez. Teljesen felszerelt 3 hűtőszekrény (2 felső fagyasztós), tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpiritó, melegszendvics sütő, rántotta sütő, elektromos sütő, főző lapok. és kávéfőző áll a rendelkezésedre. Bátran válogathatsz a friss helyi alapanyagok közül, és elkészítheted kedvenc ételeidet a saját ízlésed szerint. Az étkezéshez szükséges edények, evőeszközök, poharak és tányérok is rendelkezésre állnak, hogy minden kényelmet megadjunk neked.

Étkezőhelyiségek

Az ételeket a konferencia teremben, a Bodrog folyóra néző erkélyen, illetve a kertben is elfogyaszthatják.

Igény esetén tudunk segíteni az ételek beszerzésében.

Malacsütés

Sörcsapolás

Felszerelt konyha

Kerti szalonnasütő, fapadok

Gyümölcstál

BBQ

Vendégházunkban lehetőség van BBQ sütésre is a rendelkezésre álló töltény smoker gépünk segítségével. A töltény smoker egy kiváló eszköz a barbecue szerelmeseinek, amellyel izgalmas és ízletes ételeket készíthetsz.

Ez a speciális füstölő berendezés lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó, alacsony hőmérsékleten történő sütést és füstölést, ami intenzív ízeket és aromákat eredményez. Ezzel a géppel különleges BBQ élményben lehet részed.

Gyertek és próbáljátok ki!

Bodrogzug Vendégház

Küldj egy üzenetet

Hívj: +36304753885