Vízi túrák

Válassz a túralehetőségek közül

Ha szereted a kalandokat és a természet közelségét, akkor itt a helyed. Várunk téged és a barátaidat, hogy csatlakozzatok hozzánk ezen izgalmas vízi kalandokra.

Legyen szó akár családi kirándulásról, baráti társaságokról vagy vállalati csapatépítő programokról, itt mindenki megtalálja a számítását. A túráink széles választékot kínálnak, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és képességeinek leginkább megfelelő programot.

Tisza túra

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a Tisza folyó kalandjait! Örömmel várjuk a résztvevőket, akik készen állnak arra, hogy elmerüljenek a vízitúrák izgalmas világában, és átéljék a természet varázsát. Itt mindenki megtalálja a saját szintjének és vágyainak leginkább megfelelő programot, hogy felejthetetlen élményeket gyűjtsön a Tisza partján.

Bodrog vízitúrák

A Bodrog folyó kivételes szépsége és lenyűgöző tájai mindenkit elbűvölnek. A vízturizmus egyre népszerűbbé válik ezen a területen, és mi büszkén állítjuk, hogy kiváló lehetőségeket kínálunk azoknak, akik szeretnének részt venni a Bodrog vízitúrákon.

Bodrogzug Vendégház

Élvezd a kényelmet és foglalj most a Vendégházba!